Bruker og besøksundersøkelse

 

Gi oss ditt svar nå! Trykk på linken nedenfor og svar på spørsmålene. Holmestrand Skitunnel AS (HST) gjennomfører en forstudie med sikte på å bygge om den gamle biltunnelen i Holmestrand til et helårs anlegg for langrenn, skiskyting, curling og paraolympics vinteridrett. En del av forstudien innholder en undersøkelse om bruker- og besøksprofil. Vi ønsker at de som svarer på undersøkelsen skal svare innen 1. mai 2016. Når du trykket på linken nedenfor kommer du til noen få enkle spørsmål som vi ber deg svare på. Svarene bearbeides for oss av Senter for Idrettsanlegg og Teknologi ved NTNU i Trondheim.

https://gudrunr.typeform.com/to/QEkXUo

Vi ber om at både aktive og ikke aktive i alle aldre – enten du er medlem av et idrettslag eller ikke – klikker på linken og svarer på spørsmålene. Ikke vent ett sekund – trykk på linken (+control), gi svar, gi en eventuell kommentar mot slutten og trykk til slutt på sende-knappen.

Undersøkelsen blir sendt til alle idrettslag i Vestfold, Buskerud og Telemark gjennom idrettskretsene. Dessuten blir den offentliggjort i lokalavisene i de tre fylkene.